
Zmodyfikowany turecki przysmak, jakim jest kebab wołowy, przygotowuje się z cienkich pasków mięsa. Są one pieczone na grillu, na mocnym ogniu. Potrawa jest układana na pieczywie. W zależności od upodobań klienta może to być bułka lub tortilla. Całość polewana jest sosem. Dodatkowo można zamówić zestaw surówek albo frytki, aby potrawa była jeszcze bardziej pożywna.
Firmy według kategorii
Zakupy, kultura i rozrywka - baza punktów
Rejestr usług dla zdrowia i urody
Transport dla Ciebie i firmy
Katalog produktów i usług dla każdego
Rejestr sklepów z odzieżą i obuwiem
Obrót i zarządzanie nieruchomościami - katalog usług
Meble i ozdoby do Twojego wnętrza
Usługi z zakresu mediów i badania rynku
Rejestr usług i urządzeń elektronicznych i AGD
Usługi remontowo-budowlane
Finanse i ubezpieczenia - wykaz
Baza gastronomii i produktów spożywczych
Atrakcje turystyczne i noclegi
Baza organizacji i stowarzyszeń
Baza kursów i szkoleń
Opieka i zabawa - wykaz produktów dla dzieci
Hodowla i rolnictwo